Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Indsamling og anvendelse af personoplysninger:

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med din handel med QumuluZ  har du angivet en række personoplysninger, herunder særligt:

  • Dit navn
  • Dit brugernavn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Betalingskortoplysninger
  • Pladekode (overføres automatisk ved køb af kategori)
  • IP adresse

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af kontrakten samt i en efterfølgende periode på 5 år, for at overholde dansk regnskabslov. Herefter bliver oplysningerne slettet.

I forbindelse med brug af spilet QumuluZ  kan du have angivet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn (valgfrit)
  • Dit brugernavn (valgfrit)
  • Din e-mailadresse (valgfrit)
  • Din fødselsdato (valgfrit)
  • Din IP adresse
  • Din pladekode

Disse personoplysninger indsamler vi til brug i spillet QumuluZ, da det er nødvendigt for at spillet fungerer.
IP adressen slettes et døgn efter et spils opstart.
Øvrige oplysninger slettes kun efter anmodning, eller kan slettes af brugeren selv.

 

Datasikkerhed

I forbindelse med behandling af dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

QumuluZ
Horsensvej 24
8732 Hovedgård
Tlf: 28975749
E-mail: kundeservice@QumuluZ.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Anmodning om oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning skal ske skriftligt til IT@QumuluZ.dk.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at dit køb på QumuluZ.dk er gennemført.

Hvis du ønsker at klage over QumuluZ’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Top